CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

2012. március 2., péntek

Babakuckó szünet ?????

                Amikor elkezdtük a Kuckót lelkesen vártam a szerdákat, örültem a gyerekeknek és szüleiknek. Voltunk is egy páran, a kis csapat összegyűlt és megismertük egymást. Teltek múltak a hetek, a hónapok és lassan eljött a tél, hozta a hideget, a 6 órai sötétedést és talán emiatt vagy másmiatt, de elkezdtünk apadni. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy maradtunk mi, pár anyuka a gyerekeivel, akik már lassan óvodába indulnak (vagy Anyuka munkába), és nem maradt "kisutód" akik továbbra is mondókázzanak, gügyögjenek, játszodjanak.
                Gondolkoztunk sokat mi lehet az oka, és úgy gondoltuk a télnek tudjuk be :)), a zord hideg időnek, és tavasszal (vagyis ahogy melegebb lesz) megújult erővel újra nekilátunk.....MERT NEM HAGYJUK :)) mert nekünk jó volt együtt lenni hidegben-melegben, télen is és nyáron is, és hisszük azt, hogy jó lesz más Anyáknak és babáknak is együtt lenni. Úgy gondolom egy ilyen Kuckót nem befolyásolhat az idő, ha jól érzi az ember magát benne.....

Úgyhogy bíztatunk mindenkit, hogy merjen ellátogatni hozzánk kisbabájával, mert hamarosan még egy lendületet vesz a Kuckó, elköltözik és újraindul, reméljük egy új csapattal.

Majd érkezem a fejleményekkel, a helyszínnel, és a programokkal, addig is mondjuk el ismerősöknek, Anyukáknak.

A csapat.


2 megjegyzés:

Miklós Emese

Sajnálom, hogy nem lakunk a közelbe, biztosan ott lennénk Andorás kisfiammal:)
Sok sikert az "újraindulásban" és ne hagyjátok elveszni ezt a jó kezdeményezést:)
Szép tavaszi napokat,
Em.

Zamil Handsome

Selamat pagi gan , semoga sehat selalu yah , ijin komentar gan kinjungan pertama nih masih newbie

Mujtaba Herbal
Obat Penghancur Miom
Obat Pelancar Haid
Obat Untuk Promil
Obat Jantung Bocor

Megjegyzés küldése